AM-Moped Klass 1

Innan du gör ditt teoriprov för behörighet AM måste du ha genomfört HELA den obligatoriska utbildningen. Den är minst tolv timmar lång och består av minst fyra timmars praktisk träning. Först efter fullgjord utbildning kan vi rapportera detta till Transportstyrelsen så att du får göra ditt teoriprov.
INTENSIVKURS:
Teorimaterial, teorilektioner(lärarledda) och körlektioner(4x60min).                                
Pris: -Klicka här- för aktuell prislista 
Vänligen anmäl er på telefon: 040-413838 eller via kontaktformuläret. 

 

OBS MYCKET VIKTIGT!
Det här gäller för dig som är under 18 år

  • Du som är minderårig när ditt prov bokas, alltså under 18 år, måste ha betalat ditt prov senast 25 timmar innan provstart.
  • Om provet inte är betalt senast 25 timmar innan provtiden avbokas det automatiskt och du får då ingen skuld hos Trafikverket.
  • För att underlätta för dig att komma ihåg att betala provavgiften skickar Trafikverket information, både via sms och mejl, 5 dagar innan provtillfället. Om provet fortfarande är obetalt 48 timmar innan provtillfället skickar vi ytterligare en påminnelse.
  • Betalningsregeln omfattar inte avgiften för den fotografering som är obligatorisk innan prov. Du kan betala avgiften för fotot först efter att du har fotograferat dig. Du betalar avgiften med betalkort eller Swish i Trafikverkets bokningstjänst, vänligen -Klicka här- för att betala din avgift. Du kan även välja att betala den via faktura.
  • Vårdnadshavare till minderåriga har möjlighet att logga in i vår bokningstjänst för att boka och betala prov för den som är minderårig.

 

Anmälan(kostnadsfritt):

https://lommastrafikskola.se/gdpr/